botanical flowergarden shoot

Eén van de dingen die ons werk als trouwfotograaf zo ontzettend leuk maakt, is het samenwerken met andere toffe leveranciers uit de trouwbranch om onze bruidsparen de bruiloft van hun dromen te geven. Maar ook buiten de bruiloften om is het zo waardevol om samen te komen, te delen en te werken. Bijvoorbeeld aan een styled shoot. Met elkaar een concept neerzetten, waarbinnen iedereen helemaal los kan gaan op zijn eigen ding. Om te creëren, onze bruidsparen te inspireren en natuurlijk ook om zelf weer inspiratie op te doen. Dit is de fijnste trouwinspiratie die wij uit deze shoot hebben gehaald. 

De locatie
Deze styled shoot had het thema Flower Garden en vond plaats in de Orchideeënhoeve. De overvloed aan natuurlijk licht en het prachtige groen dat zo mooi combineert met de witte trouwjurk, maakt dit een hele fijne setting om mee te werken. Een botanische tuin zoals deze is wat ons betreft dan ook een ideale trouwlocatie. Ook trouwen in een kas wordt steeds populairder, dus genoeg locaties om uit te kiezen! Gaan jullie toch voor een andere trouwlocatie, denk dan ook zeker aan een botanische tuin of kas als locatie voor jullie fotoshoot. Vaak wordt hier pas voor gekozen als het slecht weer is, maar deze locatie doet zeker niet onder voor een buitenlocatie.

De jurk
Er zijn relatief weinig bruiden die vandaag de dag voor een trouwjurk met lange mouwen gaan. Lange mouwen doen soms toch een beetje tuttig aan een moderne bruid showt nou eenmaal toch graag wat skin! Maar combineer je de lange mouwen met een open rug zoals deze, dan is dat een schot in de roos… want deze look is modern, elegant en op-en-top vrouwelijk. Hello, sexy ánd sophisticated bride!

De schoenen
Gewoon omdat ze prachtig zijn, deze schoenen! Totaal geen standaard trouwschoenen en daarom juist extra fijn en ontzettend fotogeniek zo tegen de donkere achtergrond. En nog een pluspunt; het bloemwerkje in de schoen sluit helemaal aan bij het thema!

En jij? Wat voor trouwinspiratie haal jij uit deze shoot?

Concept by nathaliephotography.nl & lijn10 marjolijn | Styling & flowers by lijn10 marjolijn | Photography by The Red Yarn | Stationery by cottonbirdnl | Jewelry, hair-accessories & shoes by sayyestothedress | Wedding dress by bridallure | Suit by bruidscollectie | Cake by geraldine barendregt | Hair & Make up by piadevriesbakker | Trouwaccessoires by weddingdeco.nl | Locatie: orchideeenhoeve | Modellen: Leonne Marcha & Gideon Oraile

 

TAGS:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 350px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.theredyarn.com/wp-content/uploads/2017/02/trouwfotograaf_Orchideeënhoeve_Luttelgeest_004.jpg); }
WhatsApp WhatsApp ons