trouwen op landgoed frankendael in Amsterdam | bruiloft Marleen & Jan Willem

trouwen op landgoed frankendael in Amsterdam | bruiloft Marleen & Jan Willem

Een heerlijke stadsbruiloft in Amsterdam, mét een fijn najaarszonnetje; het is de droom van elke trouwfotograaf! Marleen en Jan Willem trouwen met elkaar op het prachtige landgoed Frankendael. Een intieme bruiloft met een persoonlijk tintje!

De dag begint in Amsterdam, waar Marleen zich klaar maakt voor haar grote dag in het appartement waar zij met Jan Willem woont. De bruidegom kleed zich om in het appartement van zijn beste vriend, die in hetzelfde gebouw woont. Het is al vroeg gezellig in beide appartementen, familie en vrienden staan klaar om te helpen bij de voorbereidingen.

Vervolgens gaan Jan Willem en alle gasten op weg naar landgoed Frankendael, waar Marleen even later met haar vader aankomt in een klassieke Kever. In huize Frankendael genieten het bruidspaar en hun gasten van een lunch, waarna we trouwfoto´s maken in de tuinen. De ceremonie vindt plaats in restaurant De Kas, waar Marleen en Jan Willem in de echt worden verbonden door de oma van de Marleen! Hoe gaaf is dat?!

Het diner vindt plaats in de knusse wijnkelder van restaurant VandeMarkt, gelegen aan de Amstel. Het is overduidelijk dat het bruidspaar geliefd is, want tijdens het diner zijn er bijzonder veel toespraken en lieve woorden van vrienden en familie.

Na het diner gaat het bruidspaar en hun familie al varend over de Amsterdamse grachten naar de feestlocatie. In de prachtige zaal wordt de hele avond volop gedanst, totdat het bruidspaar afscheid neemt van hun gasten en in een typisch Amsterdamse fietstaxi hun huwelijksnacht tegemoet gaat.

TAGS:

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.theredyarn.com/wp-content/uploads/2018/01/twee_fotografen_trouwfotograaf_bruidsreportage_buitenbruiloft_amsterdam_haarlem_01.jpg); }