intiem buiten trouwen in Apeldoorn | bruiloft Petra & Gert Jan

intiem buiten trouwen in Apeldoorn | bruiloft Petra & Gert Jan

De prachtige Petra straalde nog meer dan de zon deed op haar warme trouwdag in augustus. Vooral tijdens de first look toen Gert Jan voor de deur stond en zij opendeed… Wauw! De liefde spatte er vanaf.Met haar vintage look en zijn lichtblauwe pak waren ze een adembenemend plaatje samen.

Ook de oude amerikaanse trouwauto paste helemaal in dit plaatje!Voor de trouwshoot hadden Petra en Gert Jan gekozen voor de Levenstuinen van het Groot Hontschoten in Teuge. En die locatie was net zo prachtig en imposant als het klinkt! De twee gaven elkaar het ja-woord in Apeldoorn, op een mooie buitenlocatie met heerlijke decoratie en details… Wat een fantastische dag!

TAGS:

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.theredyarn.com/wp-content/uploads/2018/01/trouwfotograaf_bruiloft_buiten_trouwen_045.jpg); }