loveshoots

  • loveshoots_haarlem_zandvoort_the_red_yarn
  • loveshoots_haarlem_zandvoort_the_red_yarn
  • loveshoots_haarlem_zandvoort_the_red_yarn

Prachtige plaatjes van jullie samen, terwijl jullie intens genieten van elkaar. Een moment wat even écht alleen van jullie is,  quality time! Onze loveshoot is een hele ongedwongen, gezellige en persoonlijke fotoshoot, op jullie favoriete plek. Aan onze loveshoot houden jullie een fijne reportage vol licht en liefde over, een ode aan jullie bijzondere liefde!

Gaan jullie trouwen? Dan is een loveshoot dé perfecte manier voor jullie om jullie trouwfotografen wat beter te leren kennen en vice versa. Tijdens deze ontspannen shoot kunnen jullie alvast wennen aan de camera en aan onze aanwezigheid. Zo krijgen jullie een goed beeld van hoe wij fotograferen en verloopt alles op jullie trouwdag nog natuurlijker! Op een fijne locatie, of tijdens één van jullie favoriete bezigheden, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De loveshoot foto´s worden regelmatig gebruikt, bijvoorbeeld voor exclusieve uitnodigingen voor de bruiloft of voor het maken van een origineel gastenboek. Ook is het mogelijk om er een klein album van te maken.


€ 299

1,5 uur fotografie
25 nabewerkte beelden in hoge resolutie
jullie eigen online fotogalerij
Prijzen zijn inclusief BTW | Exclusief reiskosten: €0,25 per km vanaf Hoofddorp


post Wedding

  • postwedding_shoot_Trash_the_Dress
  • postwedding_shoot_Trash_the_Dress
  • postwedding_shoot_Trash_the_Dress

Heb je eindelijk “yes to the dress!” gezegd, kan je maar 1 dag de show stelen met jouw oogverblindende jurk! Hoe gaaf zou het zijn als jullie deze mooiste outfits nog een keer aan zouden kunnen en dat daar dan ook te gekke foto´s van zouden zijn?! Of misschien regende het wel op jullie trouwdag en hebben jullie niet de buitenshoot kunnen doen waar jullie zo van droomden… Of willen jullie gewoon nóg een keer een shoot doen, maar dan zonder de spanning en haast van de bruiloft. Dan is een post-wedding shoot ideaal voor jullie!

We tutten jullie weer helemaal op als bruidspaar voor een uitgebreide fotoshoot op een locatie naar jullie keuze en nemen jullie weer even mee terug naar dat magische gevoel. Zo maken we de allermooiste trouwfoto´s, waar jullie altijd van gedroomd hebben. Dit kan in Nederland zijn, maar ook buitenlandse steden als het romantische Parijs, het bruisende Londen of het pitoreske Venetië zijn super populair voor dit soort shoots! Hoe gaaf om daar samen als bruidspaar te staan…

And the best of all, je hoeft je geen zorgen te maken dat je jurk vies wordt… dus alles kan!

Zijn jullie benieuwd naar de opties en de kosten van deze shoot? Stuur ons dan een berichje! Afhankelijk van jullie wensen sturen we jullie dan meer informatie en een persoonlijke prijsopgave.

En onthoud, Paris is always a good idea! 

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e6b1b3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.theredyarn.com/wp-content/uploads/2018/01/Pre-Wedding-Stella-Xaris-019.jpg); } #cata_custom_heading_7jxbcf1wh5 > h1, #cata_custom_heading_7jxbcf1wh5 > h1 a{} #list_ncjw04i23h li{ color: #898989;}#list_ncjw04i23h li:before{ color: #e5b1b3;} #cata_button_9nwyx0ti6v.cata-button{}#cata_button_9nwyx0ti6v.cata-button .cata-btn{color: #000000;border-color:#000000}#cata_button_9nwyx0ti6v.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497} #cata_custom_heading_xw2y4x89ya > h2, #cata_custom_heading_xw2y4x89ya > h2 a{}
WhatsApp WhatsApp ons