ons luxe fine-art album in een houten kist

LUXE TROUWALBUM

VERPAKT IN EEN EXCLUSIEVE HOUTEN KIST

Om de perfecte herinnering aan jullie bruiloft te maken, ontwerpen wij een exclusief luxe trouwalbum met jullie favoriete foto´s. De favorieten mogen jullie uiteraard zelf uitkiezen. Ons trouwalbum is elegant, tijdloos en ademt luxe en romantiek. Het album is geheel bekleed met linnen van de hoogste kwaliteit en gedecoreerd met jullie namen en trouwdatum. Het trouwalbum heeft een afmeting van 30×30 centimeter en bevat 25 spreads (50 bladzijden) met daarop maximaal 90 van jullie favoriete foto´s.

Ons exclusieve trouwalbum vraagt om een luxe verpakking die tevens dienst als bewaarbox. Deze luxe kist is gemaakt van hoogwaardig hout en is volledig gepersonaliseerd, met jullie namen en trouwdatum die erin gegraveerd worden. De kist is verkrijgbaar in verschillende typen en kleuren hout, zodat jullie kunnen kiezen voor de uitvoering die het beste bij jullie past. Deze verpakking is net zo elegant als jullie trouwalbum en is ideaal om jullie album in te bewaren en te beschermen. 

Is jullie datum nog beschikbaar?

#cata_custom_heading_2txp9ycils > h3, #cata_custom_heading_2txp9ycils > h3 a{} #cata_custom_heading_fy9hdqwbcy > h4, #cata_custom_heading_fy9hdqwbcy > h4 a{} #cata_custom_heading_952mc0mn6a > div, #cata_custom_heading_952mc0mn6a > div a{} #cata_button_a6v4qykgjt.cata-button{}#cata_button_a6v4qykgjt.cata-button .cata-btn{color: #ffffff;border-color:#ffffff}#cata_button_a6v4qykgjt.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:rgba(0,0,0,0.19); background-color:rgba(0,0,0,0.19)}