ons verhaal

de áller fijnste dingen in het leven delen wij het liefst met elkaar; bijvoorbeeld onze prachtige dochter Alana, verse sushi, stedentripjes, de zon op ons gezicht, terrasjes pakken, ons extra hoge bed en onze passie voor fotografie.

Wij zijn Denise en David. Verliefd, verloofd, maar nog niet getrouwd… In 2013 vonden wij elkaar in het zonnige Valencia (Dutch girl meets Spanish boy) David komt hier vandaan en werkte als fotograaf en Denise woonde hier tijdelijk voor haar stage. Vanaf onze eerste ontmoeting was daar de welbekende “klik”, – photography pun intended – En na een paar weken onafscheidelijk bij elkaar zijn, riep David al dat hij zijn koffer ging pakken om met Denise mee naar Nederland te verhuizen! Zo gezegd, zo gedaan…

Vanaf dat moment stond ons leven in het teken van daadkracht, avontuur, passie, genieten, romantiek, teamwork maar vooral een hele hoop heerlijke liefde! En dat is precies wat wij ook meenemen in ons werk als trouwfotografen duo. In 2014 besloten wij om opnieuw het avontuur aan te gaan, onze gedeelde passie na te jagen en ons bedrijf in trouwfotografie op te zetten. Sindsdien hebben we samen al vele bijzondere bruiloften gefotografeerd en waardevolle herinneringen mogen creëeren voor onze bruidsparen. Dit doen we met heel veel liefde, plezier én dankbaarheid!

Onze inspriratie halen we uit de onderzoekende blik waarmee onze dochter de wereld aan het ontdekken is, want wat kunnen wij “grote mensen” toch ontzettend veel leren van kinderen! Uit het ontdekken van nieuwe plekken en culturen (dit jaar staan in ieder geval Thailand en Mexico op de planning, YAY!) en uit reisfotografie. Uit gesprekken met andere ondernemers en uit inspirerende verhalen van mensen die genieten tot een kunst verheven hebben. Uit koffiedates in gezellige barretjes met een eigen karakter en uit muziek (en dans!)

Wanneer wij niet met fotografie bezig zijn, dan brengen wij het liefst tijd door met onze dochter. Met z´n drieën beginnen we dan de dag in bed met knuffels. We stoeien wat af, doen gekke dansjes in de woonkamer en kruipen samen onder een kleedje op de bank. We drinken koffie in de stad, maken een strandwandeling en komen daarvan bij in een fijn strandtentje. We pakken de laatste zonnestraaltjes mee in onze tuin, kijken hele seizoenen van onze favoriete series en eten met lieve vrienden.

profile_foto_the_red_yarn

THE RED YARNontdek de mythe

De Japanners hebben de overtuiging dat mensen die voorbestemd zijn elkaar te ontmoeten, met elkaar verbonden zijn door een rode draad, vastgeknoopt aan de pink. Deze rode draad is aanwezig vanaf de geboorte en verbindt 2 personen, die voorbestemd zijn een emotionele band met elkaar delen voor het leven. De draad is er  altijd, onafhankelijk van op welk moment, op welke plaats of onder welke omstandigheden deze mensen elkaar ontmoeten. Ook al kan hij soms heel ver uitrekken of in de knoop raken, hij zal nooit breken. De onzichtbare draad is een teken van verbondenheid en zorgt ervoor dat de 2 juiste personen altijd weer bij elkaar komen.

Volgens de legende woont er een oude man op de maan, die elke nacht naar de aarde afdaalt om hier de zielen te zoeken die voorbestemd zijn om samen te komen. Hij verbindt deze zielen met elkaar, zodat ze elkaar niet kwijt raken.

Is jullie datum nog beschikbaar?

#cata_custom_heading_f6rcgx466n > h1, #cata_custom_heading_f6rcgx466n > h1 a{} #cata_custom_heading_6kso0tjrjm > h3, #cata_custom_heading_6kso0tjrjm > h3 a{} #cata_button_w9whtpy3cq.cata-button{}#cata_button_w9whtpy3cq.cata-button .cata-btn{color: #000000;border-color:#000000}#cata_button_w9whtpy3cq.cata-button .cata-btn:hover{color: #dd3333;border-color:; background-color:}