testimonials

 • Denise en David kunnen we van harte aanbevelen als trouwfotografen! De foto’s zijn zowel binnen als buiten erg mooi geworden en komen natuurlijk over, hoewel een gestylde foto hier en daar niet ontbreekt. Ze wisten de informele, ongedwongen sfeer vast te leggen die we op onze bruiloft ook voelden en waar we van te voren op hoopten. Aangezien we in het buitenland wonen hebben we kennis gemaakt via Facetime. Dat zorgde voor grappige momenten, want ja hoe laat je nu op afstand het eindresultaat (het fotoalbum) goed zien. We hadden van te voren goed nagedacht over wat we belangrijk vonden met betrekking tot het soort foto’s en konden al een groot deel doorspreken met Denise en David. Onze indruk nadien was dat ze zich goed voor bereiden op een fotoshoot, dat ze oog hadden voor detail en dat ze flexibel waren met betrekking tot specifieke wensen van onze kant.Deze eerste indruk hebben ze meer dan waar gemaakt! Voor de fotoshoot zijn ze naar ons toegevlogen, en hebben mooie, subtiele foto’s van ons gemaakt op voor hun onbekende plekken. Ze wisten ons comfortabel te maken voor de camera en namen ruim de tijd om een goede foto te creëren. Een aantal van deze foto’s hebben we uiteindelijk gebruikt voor de bedankjes aan onze gasten.Ter voorbereiding van onze trouwdag hebben ze de locatie bezocht zodat ze niet voor verrassingen kwamen te staan. Op de trouwdag zelf waren ze er vanaf het begin (de kapper) tot het eind (het laatste nummer) bij en hebben ze zich de hele dag vol ingezet. Zo wisten ze een totaal beeld te creëren van onze dag, iets waar we nog steeds heel erg blij mee zijn. Dat je het album nadien erg mooi verpakt ontvangt in een speciale houten kist inclusief usb stick is een leuke extra!
  Linda & Rick, Utrecht

 • David heeft onze bruidsrapportage tot in de puntjes verzorgd. Kende de locaties en de mooie plekjes ervan. Vanzelfsprekend kregen we fantastische, romantische foto's, maar vooral het fotoboek was gewoon perfect. Je ziet de passie voor fotografie erin terug. Leuk om te zien dat hij en Denise zo op elkaar zijn ingespeeld. Op de dag zelf hebben we David er de hele dag bij gehad en dat zouden we toekomstig bruidsparen ook absoluut aanraden. De photobooth was een van de smaakmakers van ons feest. Al met al kijken we terug op een fantastische dag, die we onder andere vanwege Denise & David van The Red Yarn, zorgeloos zijn doorgekomen. Oja, en een prima prijs ook!
  Steph & Bart, Haarlem

 • Wat voor Marleen en mij doorslaggevend wat om voor David en Denise te kiezen was niet alleen hun journalistieke stijl, maar vooral de wijze waarop ze je comfortabel weten te maken met de camera. Als je beide niet graag voor de lens staat, maar wel graag mooi op de foto wil komen zou ik ze dan ook zeker uitnodigen voor een gesprek. Wat onze collectie foto’s voor ons speciaal maakt, is dat ze niet alleen ons, maar tevens ons gezelschap uniek op de foto hebben weten te krijgen. Wat ik hiermee bedoel is dat terwijl de een gefocusseerd foto’s maakte van ons als bruidspaar legde de ander gelijktijdig naadloos reacties of de omgeving vast wat uiteindelijk echt een uniek beeld en weergave geeft van de dag.Het is echt waanzinnig leuk om te zien hoe ze hierin samenwerken en je merkt dan ook echt hoe goed David en Denise als paar op elkaar ingespeeld zijn. Iets wat je dan ook echt terug ziet in het verhaal van de foto’s. Ik kan dan ook iedereen aanraden om dit zeker in zijn overweging mee te nemen.Een ander aspect wat ons zeer bevallen is, is het totaal pakket. Van de voorbereiding (ik geloof dat samen een dag lang onze locaties zijn afgereden om de belichting te bestuderen) tot het eindresultaat… een prachtig en tijdloos fotoboek als herinnering. We zijn dan ook echt heel gelukkig met het eindresultaat.
 • Wat zijn David en Denise een geweldig team!! Top fotografen met een hele gave kijk op het maken van de foto's. Zij hebben onze trouwdag compleet gemaakt met hun prachtige foto's en uiteraard hun aanwezigheid en gezelligheid. Een absolute aanrader als je waar wilt voor je geld! Ze hebben namelijk een geweldig concept en het resultaat is subliem! Ze staan open voor ideeën en het trouwalbum... in één woord WAUW!!
  Cylia & Jaap, Lisse

 • Meerdere malen mochten wij samen werken met The Red Yarn. Ontzettend leuk en gezellig team! Erg leuk dat David en Denise beiden fotograferen en hier allebei hun rol in hebben waardoor er geen enkel mooi plaatje gemist wordt. De plaatjes die zij schieten zijn heel puur en natuurlijk. Wij voelden ons erg op ons gemak. De kwaliteit van de foto's en ons trouwalbum is geweldig mooi! Wij bevelen The Red Yarn zeker aan!
  Petra & Gert Jan, Apeldoorn

 • David and Denise are not only two wonderful individuals and a couple but they are passionate and dedicated to the hours they spend to capture the special moments of your wedding day. I would strongly recommend them. Special time and attention was given to our wishes for the wedding. Our wedding venue was viewed ahead of our wedding day to ensure they had a good understanding of where they need to be. That was extremely special to us. Before our wedding day we also had the opportunity to take some pre-wedding pictures with the intention to help us get comfortable with the lens and them. I am not a person for pictures but David made it easy and enjoyable to be around a camera. David has no problem to crawl in the sand and grass to make sure he gets the perfect picture for you. Our wedding guest were all impressed with Denise and David social skills and relaxing way they manage and worked with our guest. Your wedding day goes very fast and you can’t remember everything or be everywhere. David and Denise made sure every little moment was captured even the moments we were not aware was happening. We took the photo booth option. Our guest had a wonderful time. Everyone felt it was a great option to allow them to show how they enjoyed our wedding. Our wedding album is beautiful and I look like a Princess in my dress. Oooh and they were the last to leave at our wedding . Thank you!!
  Edolene & Marco, Tilburg

 • David en Denise zijn geweldige fotografen. De hele dag totaal niet gemerkt dat zij bij de ceremonies rondliepen of bij de borrel foto's aan het maken waren van de gasten en ons. We zijn nog in afwachting van alle foto's, maar het voorproefje was al geweldig!
  Brenda & Patrick, Dalfsen

 • Op 7 juli 2017 mochten Jaap en ik elkaar het ja-woord geven. En wat zijn we blij dat David en Denise onze dag hebben vastgelegd! Het kennismakingsgesprek was bij ons thuis. Erg fijn, ook om al voorbeelden te zien. Omdat mijn man rolstoelgebonden was, was het ook voor David en Denise een hele uitdaging om gevarieerde foto's te maken. Toen we de pre-wedding shoot kregen hadden ze dan ook flink wat voorwerk gedaan, door verschillende poses op te zoeken van stellen waarvan 1 iemand in een rolstoel zat. Op de dag zelf weinig gemerkt van de 'er op los schietende' David en Denise. Grappig was wel dat ik soms schrok van David, als hij weer eens op de grond lag om zo een prachtige foto te maken. Tot het einde van ons feest bleven ze en inmiddels hebben we ons trouwalbum, de ouderalbums en alle foto's op USB ontvangen. Door hun foto's beleven we de dag telkens weer opnieuw! Nogmaals heel erg bedankt David en Denise!! Jullie zijn toppers!
 • "Top fotografen met een hele gave kijk op het maken van foto´s. Zij hebben onze trouwdag compleet gemaakt met hun prachtige foto´s en uiteraard hun aanwezigheid en gezelligheid. Ze staan open voor ideeën en het trouwalbum... in één woord WAUW!!"
  Cylia & Jaap, Hoofddorp

 • "Ge-wel-dig! Ik had me geen betere fotografen kunnen wensen! De preview foto´s hadden we 2 dagen na de bruiloft al en die waren prachtig! Ze waren erg vriendelijk en lief in contact en deden het niet voor minder. De foto´s moesten perfect zijn en dat zijn ze zeker geworden!"
  Anahit & Jeffrey, Tilburg

 • "Ontzettend leuk en gezellig team! Erg leuk dat David en Denise beiden fotograferen en hier allebei hun rol in hebben, waardoor er geen enkel mooi plaatje gemist wordt. De plaatjes die zij schieten zijn heel puur en natuurlijk."
  Petra & Gert Jan, Apeldoorn

 • The Red Yarn heeft onze bruiloft heel mooi vast gelegd, het zijn prachtige foto's geworden met een ontzettend mooi en vooral uniek album.Het zijn de ongedwongen momenten die The Red Yarn heel mooi kan vast leggen en daarnaast valt alles te overleggen en zijn ze heel flexibel.Zeker een aanrader!
 • The Red Yarn heeft onze dag op een prachtige ongedwongen manier vastgelegd. De foto's stralen de sfeer uit van de dag. David en Denise zijn makkelijk bereikbaar en zijn heel flexibel, ook staan ze open voor jouw wensen. Door de mooie foto's en het mooie album beleven we dag telkens opnieuw. We zijn super blij dat we voor jullie gekozen hebben!
  Lianne & Marco, Beeckestijn

 • Vanaf de eerste kennismaking waren we overtuigd dat David en Denise onze fotografen moesten zijn op onze grote dag. De loveshoot was fijn en gaf een mooi voorproefje op de trouwdag. De foto's waren ook super! Op de bruiloft waren ze relaxt en gezellig. Ongedwongen werden de mooiste plaatjes geschoten. De preview op de bruiloft van de dag was zo gaaf om te zien en te delen met zowel de dag- als de avondgasten. De foto's zijn prachtig geworden en ook het boek is zo gaaf! Heel mooi verpakt en echt een cadeautje. We hebben zoveel complimenten gehad over de foto's. Alles is top! Zeker aan te raden om met deze twee toppers samen te werken!
  Dewi & Freek, Alphen aan de Rijn

Is jullie datum nog beschikbaar?

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e6b1b3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.theredyarn.com/wp-content/uploads/2018/01/testimonials.jpg); } #cata_custom_heading_yfxebezef6 > h1, #cata_custom_heading_yfxebezef6 > h1 a{} #cata_button_37937b5sjr.cata-button{}#cata_button_37937b5sjr.cata-button .cata-btn{color: #ffffff;border-color:#ffffff}#cata_button_37937b5sjr.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:rgba(0,0,0,0.2); background-color:rgba(0,0,0,0.2)}