trouwen in het bos bij kasteel Keukenhof | bruiloft Cylia & Jaap

Ondanks dat Cylia en Jaap even verderop bij ons in de straat woonden, was ons kennismakingsgesprek onze eerste ontmoeting. Zo gaaf dat onze lieve “buren” ons wilden als hun trouwfotografen! Over hun bruiloft waren we meteen enthousiast, want Cylia en Jaap gingen voor een buitenbruiloft op een aantal trouwlocaties waar wij heel blij van worden.

  • trouwfotograaf_bruiloft_kasteel_keukenhof
  • trouwfotograaf_bruiloft_kasteel_keukenhof

De ceremonie vond plaats op het prachtige landgoed Keukenhof, waar ze heel intiem, midden in het bos voor een romantisch altaar hun geloften aflegden.  De bruiloft was een vleugje country, met een hele ongedwongen sfeer, fijne styling en gasten die op hooibalen zaten tijdens de trouwceremonie. Naar een fotolocatie hoefden we ook niet lang te zoeken, want Kasteel de Keukenhof is natuurlijk een prachtige achtergrond voor trouwfoto´s. ´s Avonds werd het kersverse huwelijk gevierd in Papa´s Beach House (nog zo´n fijne en fotogenieke trouwlocatie!) in Hoofddorp, waar het trouwfeest feest zowel binnen in de feestzaal als buiten op het strandje tot in de kleine uurtjes doorging.

TAGS:

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.theredyarn.com/wp-content/uploads/2018/02/Wedding-Cylia-Jaap-278.jpg); }