LUXE TROUWALBUM

VERPAKT IN EEN EXCLUSIEVE HOUTEN KIST

Om de perfecte herinnering aan jullie bruiloft te maken, ontwerpen wij een exclusief luxe trouwalbum met jullie favoriete foto´s. De favorieten mogen jullie uiteraard zelf uitkiezen. Ons trouwalbum is elegant, tijdloos en ademt luxe en romantiek. Het album is geheel bekleed met linnen van de hoogste kwaliteit en gedecoreerd met jullie namen en trouwdatum. Het trouwalbum heeft een afmeting van 30×30 centimeter en bevat 25 spreads (50 bladzijden) met daarop maximaal 90 van jullie favoriete foto´s.

 

Naast het trouwalbum krijgen jullie de foto´s ook digitaal. Jullie ontvangen deze foto´s op een exclusieve, houten USB stick. Wij leveren jullie 400 foto´s binnen een termijn van maximaal 30 dagen na jullie trouwdag. Deze termijn houden wij aan voor wanneer er door overmacht iets onvoorziens tussenkomt, maar in de meeste gevallen hebben jullie de bruidsreportage al wanneer jullie terugkomen van jullie huwelijksreis! Alle foto´s zijn volledig nabewerkt en zonder watermerk, zodat jullie de foto´s zo vaak als jullie willen, kunnen laten afdrukken.

Ons exclusieve trouwalbum vraagt om een luxe verpakking die tevens dienst als bewaarbox. Deze luxe kist is gemaakt van hoogwaardig hout en is volledig gepersonaliseerd, met jullie namen en trouwdatum die erin gegraveerd worden. De kist is verkrijgbaar in 3 verschillende typen en kleuren hout, zodat jullie kunnen kiezen voor de uitvoering die het beste bij jullie past. Deze verpakking is net zo elegant als jullie trouwalbum en is ideaal om jullie album in te bewaren en te beschermen. Daarnaast maakt deze kist het makkelijk om het album mee te nemen naar bijvoorbeeld vrienden of familie, om jullie bruidsreportage aan jullie dierbaren te laten zien.

Is jullie datum nog beschikbaar?

#cata_pricetable_tctdejt76r .ptable-content{ background-color: #f4ded7; } #cata_custom_heading_lbcnq35p2l > h3, #cata_custom_heading_lbcnq35p2l > h3 a{} #cata_custom_heading_kzwb580cir > h3, #cata_custom_heading_kzwb580cir > h3 a{} #cata_custom_heading_lkv1rmia3i > h4, #cata_custom_heading_lkv1rmia3i > h4 a{} #cata_custom_heading_et9pzhsmx8 > div, #cata_custom_heading_et9pzhsmx8 > div a{} #cata_button_l3kp98dw9d.cata-button{}#cata_button_l3kp98dw9d.cata-button .cata-btn{color: #ffffff;border-color:#ffffff}#cata_button_l3kp98dw9d.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:rgba(0,0,0,0.19); background-color:rgba(0,0,0,0.19)}
WhatsApp WhatsApp ons