ons concept, onze stijl, ons totaalpakket

twee trouwfotografen vertellen jullie verhaal

Wij bieden jullie een totaalpakket van bruidsfotografie, zodat jullie weten waar jullie aan toe zijn en altijd de meest complete trouwreportage ontvangen. Om het duidelijk en transparant te maken, werken we met een eenduidig en vast tarief van € 2499,- voor ons complete bruidspakket. Hierbij zit inbegrepen:

  • Kennismakings- en planningsgesprekken.
  • 2 fotografen die alle onderdelen van jullie bruiloft vastleggen, van voorbereidingen tot knalfeest!
  • Tijdelijk GRATIS drone fotografie op jullie bruiloft *
  • 400 volledig nabewerkte foto´s, digitaal geleverd in hoge resolutie.
  • Een persoonlijke online fotogalerij, ook om te delen met familie en vrienden.
  • Een exclusief trouwalbum met 25 spreads (50 bladzijden) van 30×30 cm in uitvoering naar keuze.
  • Een elegante houten kist in de uitvoering van jullie keuze, om jullie trouwalbum in te bewaren.
  • Een houten USB stick met jullie trouwfoto´s erop.
  • Reiskosten binnen Nederland.
  • 50% korting op een loveshoot naar jullie keuze (klik op extras in ons menu voor meer informatie over onze opties).
* Drone fotografie kan alleen worden uitgevoerd wanneer de weersomstandigheden en de wettelijke restricties omtrent het vliegen dit toelaten.

Wij zijn twee trouwfotografen, met één concept. Samen vertellen wij het mooiste en meest complete verhaal van jullie bruiloft, tot in de kleinste details. 

Wij geloven in magie. De magie van échte liefde en verbondenheid tussen 2 geliefden. Wanneer een bruidspaar elkaar het ja-woord geeft, omdat zij ervan overtuigd zijn dat zij de persoon aan het andere einde van hun “Red Yarn” hebben gevonden. Wij zijn er voor bruidsparen voor wie hun trouwdag zoveel méér is dan de beslissing om samen door het leven te gaan. Voor bruidsparen die geloven dat alles hen naar dit speciale moment heeft geleid, omdat ze altijd voor elkaar bestemd zijn geweest. Bijzondere bruidsparen met échte liefdesverhalen, die een persoonlijke en intieme bruidsreportage willen.

Ons hart gaat sneller kloppen van dolverliefde bruidsparen, ongedwongen buiten bruiloften, persoonlijke trouwceremonies met veel gelach én een traan, prachtige trouwlocaties en de mooiste styling en details die jullie dag helemaal van jullie maken!

Wij willen voldoende tijd en aandacht kunnen besteden aan jullie trouwdag en alles wat daar bij hoort. Alleen zo kunnen wij jullie iets exclusiefs aanbieden. Een persoonlijke aanpak van de hoogste kwaliteit staat voor ons voorop. Vanaf het persoonlijke contact tijdens een gezellige kennismaking tot de meest zorgvuldige afwerking van jullie luxe trouwalbum. Daarom fotograferen wij niet meer dan 1 bruiloft per weekend en maximaal 18 per jaar. Zo garanderen wij jullie de tijd, liefde en toewijding die jullie bruidsreportage verdient.

Vanwege onze manier van werken en ons beperkte aantal bruiloften, vinden wij het heel belangrijk om te werken met bruidsparen die dolenthousiast worden van onze foto´s en onze visie op de liefde en op bruidsfotografie delen. Zo kunnen wij iets voor jullie creëeren waar we allemaal blij van worden! We vragen jullie dan ook om aandachtig onze website te lezen, onze galerij te bekijken en bij jullie zelf na te gaan of onze trouwfotografie bij jullie wensen en ideeën past. Zijn jullie enthousiast? Klik hieronder op de contact button, vertel ons jullie verhaal en misschien worden wij wel jullie trouwfotografen!  

Net als het verhaal achter The Red Yarn, is onze fotografiestijl romantisch, intiem en warm. Ongedwongen foto´s vol licht, liefde en prachtige details. Bij het fotograferen maken wij zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht, daarom fotograferen wij bij voorkeur buiten of in binnenlocaties met veel ramen en dus veel lichtinval.

Onze stijl is gebaseerd op de fotojournalistiek, dit houdt in dat wij ons met name richten op spontane foto´s, van ongedwongen momenten, met échte lachen, tranen en emoties. Wij vinden het vooral belangrijk dat jullie intens van elkaar, van jullie gasten en van alle mooie momenten kunnen genieten. Dat is wat wij voor jullie willen vastleggen. Zodat jullie op de mooiste dag van jullie leven alleen nog maar julliezelf hoeven te zijn, de rest doen wij! 

We gaan onopvallend te werk en door onze jarenlange ervaring zullen jullie vaak niet eens doorhebben dat wij aan het fotograferen zijn. Om juist die speciale blikken, gebaren en emoties te kunnen vangen, zowel tussen jullie twee als tussen jullie gasten, gaan wij op jullie bruiloft op in het gezelschap. We komen bij jullie thuis en kletsen met jullie familie, we helpen bij de voorbereidingen waar we kunnen, toosten met de gasten op jullie huwelijk en wagen ons op de dansvloer. Altijd met een camera in onze handen!

Wij worden blij van ongedwongen buitenbruiloften, prachtig natuurlijk licht, fijne styling en luxe details, maar vooral van een enorme dosis liefde en geluk.

Onze bruidsreportages beginnen altijd met een drankje en een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kunnen we elkaar op een gezellige manier leren kennen en uitgebreid kletsen over jullie ideeën en wensen omtrent jullie trouwfotografie. Ook laten wij jullie natuurlijk voorbeelden zien van ons trouwalbum en onze bruidsreportages, zodat jullie ons werk kunnen zien én voelen.

Op jullie trouwdag fotograferen wij alle onderdelen die er die dag aan bod komen. Wij zijn erbij vanaf de eerste voorbereidingen. Zowel bij de bruid als bij de bruidegom zal er een trouwfotograaf aanwezig zijn om de mooiste detailfoto´s en de leukste momenten vast te leggen. Vaak wordt dit gevolgd door een fotoshoot, één of meerdere ceremonies, de toost, de bruidstaart, het diner, de receptie, het trouwfeest… maar de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos! Wij leggen de hele dag tot in de kleinste details voor jullie vast, tot één uur na de openingsdans op jullie trouwfeest.

LUXE TROUWALBUM

VERPAKT IN EEN EXCLUSIEVE HOUTEN KIST

ons luxe trouwalbum in een houten kist

Om de perfecte herinnering aan jullie bruiloft te maken, ontwerpen wij een exclusief luxe trouwalbum met jullie favoriete foto´s. De favorieten mogen jullie uiteraard zelf uitkiezen. Ons trouwalbum is elegant, tijdloos en ademt luxe en romantiek. Het album is geheel bekleed met linnen van de hoogste kwaliteit en gedecoreerd met jullie namen en trouwdatum. Het trouwalbum heeft een afmeting van 30×30 centimeter en bevat 25 spreads (50 bladzijden) met daarop maximaal 90 van jullie favoriete foto´s.

 

Naast het trouwalbum krijgen jullie de foto´s ook digitaal. Jullie ontvangen deze foto´s op een exclusieve, houten USB stick. Wij leveren jullie 400 foto´s binnen een termijn van maximaal 30 dagen na jullie trouwdag. Deze termijn houden wij aan voor wanneer er door overmacht iets onvoorziens tussenkomt, maar in de meeste gevallen hebben jullie de bruidsreportage al wanneer jullie terugkomen van jullie huwelijksreis! Alle foto´s zijn volledig nabewerkt en zonder watermerk, zodat jullie de foto´s zo vaak als jullie willen, kunnen laten afdrukken.

Ons exclusieve trouwalbum vraagt om een luxe verpakking die tevens dienst als bewaarbox. Deze luxe kist is gemaakt van hoogwaardig hout en is volledig gepersonaliseerd, met jullie namen en trouwdatum die erin gegraveerd worden. De kist is verkrijgbaar in 3 verschillende typen en kleuren hout, zodat jullie kunnen kiezen voor de uitvoering die het beste bij jullie past. Deze verpakking is net zo elegant als jullie trouwalbum en is ideaal om jullie album in te bewaren en te beschermen. Daarnaast maakt deze kist het makkelijk om het album mee te nemen naar bijvoorbeeld vrienden of familie, om jullie bruidsreportage aan jullie dierbaren te laten zien.

Is jullie datum nog beschikbaar?

#cata_custom_heading_jwm7fhsrvk > h1, #cata_custom_heading_jwm7fhsrvk > h1 a{} #cata_custom_heading_msm9y9tc9d > h2, #cata_custom_heading_msm9y9tc9d > h2 a{} #list_rwyj10mk3v li{ color: #898989;}#list_rwyj10mk3v li:before{ color: #e5b1b3;} #cata_custom_heading_ngdwgqxe7h > h4, #cata_custom_heading_ngdwgqxe7h > h4 a{} #cata_custom_heading_ilyfwnymbc > div, #cata_custom_heading_ilyfwnymbc > div a{} #cata_custom_heading_m7je3xc6va > h2, #cata_custom_heading_m7je3xc6va > h2 a{} #cata_button_6tvq5l1ez1.cata-button{}#cata_button_6tvq5l1ez1.cata-button .cata-btn{color: #ffffff;border-color:#ffffff}#cata_button_6tvq5l1ez1.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:rgba(0,0,0,0.19); background-color:rgba(0,0,0,0.19)}
WhatsApp WhatsApp ons